Dagbesteding Memo

Mensen en Mogelijkheden

Wie is Memo?

Emmy van den Broek - Tielemans en
Cindy Kroef – van Schijndel

Memo

Voor alle mensen met een ondersteuningsvraag

Samenwerkende partners

 

Onze naam zegt het al: MeMo Mensen & Mogelijkheden. Een doel van MeMo is om mensen en hun mogelijkheden te verbinden. We werken zoveel mogelijk samen met de mensen in jouw netwerk. Dit kunnen gezinsleden zijn, je partner, je familie, mantelzorgers, artsen, leraren, ambtenaren en andere betrokkenen.

MeMo is een ketenpartner: wat wij niet kunnen, doen we samen met anderen zodat we de altijd professionele begeleiding (ondersteuning) kunnen inzetten. MeMo neemt een sturende rol in de contacten met alle betrokken partijen.

MeMo werkt samen met Samenwerkende Zorgboeren Zuid (SZZ). Hierdoor is de kwaliteit van onze dienstverlening gewaarborgd. Gemeenten kunnen MeMo vinden door eerst te klikken op SZZ en dan vervolgens MeMo te zoeken in de lijst.

 

 

Daarnaast hebben wij een erg leuke en leerzame samenwerking met Natuurcentrum de Perekker in Boekel, basisschool de Uilenspiegel, Basisschool de Octopus, Basisschool de Regenboog, Koeienboer Hanenberg. Maar ook met de ZLTO en met Kringloop Boekel. In Gemert werken we samen met VVG (Voetbal Vereniging Gemert) en met de kindcentra ‘de Samenstroom’ en ‘Berglaren’ van Stichting GOO.

MeMo werkt samen met stagiaires. MeMo heeft op haar locatie in Boekel als in Gemert een erkenning.

 

 

 

MeMo is betrokken bij Stichting Second Home.
Stichting Second Home heeft als doel het realiseren en in stand houden van een woonvoorziening voor kinderen met een verstandelijke beperking of leerachterstand in The Gambia, zodat zij naar school kunnen. Second Home streeft naar blijvende verbeteringen in het leven van deze kansarme kinderen. Die doen zij door de kinderen, hun familie en de gemeenschap waarin zij leven in staat te stellen hun mogelijkheden te vergroten om volledig in de samenleving te participeren. Wil je meer weten over Stichting second home kijk dan ook eens op de website of klik hier