Medewerkers

Een klein vast team van medewerkers zorgt voor stabiliteit, continuïteit en voorspelbaarheid.


emmyMijn naam is Emmy van den Broek – Tielemans en samen met Cindy, zijn wij de trotse eigenaren van MeMo. MeMo is gevestigd op de plek waar ik in 1977 geboren ben. Mijn ouders verwerkten, in onze ruimte, vroeger de groenten die ze teelden in de aangrenzende kwekerij. Mijn broer heeft in 2001 de kwekerij overgenomen en breidde het bedrijf uit. Dit gaf Cindy en mij de ruimte om in 2009 onze droom gestalte te kunnen geven op de Neerbroek 23c.

Zelf woon ik nog steeds in het mooie Boekel en ben ik getrouwd met Wil van den Broek. Samen zijn we de trotse ouders van Sjors, Fem en Kris. In 1994 begon ik mijn carrière binnen de zorgsector. Door de jaren heen heb ik ervaring opgedaan in het werken met mensen met een ondersteuningsvraag in verschillende leeftijdscategorieën en met verschillende problematieken. Zowel privé als in mijn werk heb ik met veel warmte en nabijheid zorg mogen verlenen, waardoor ik nog breder ervaring op heb mogen doen. Ik heb enorm genoten van het werken binnen de verschillende organisaties en ik ben dankbaar voor alles wat ik geleerd en ervaren heb, en ben ik enorm blij dat het in 2009 geleidt heeft tot het verwezenlijken van onze droom. Onze eigen plek; MeMo. Ik hoop u eens bij ons te mogen ontmoeten.

 

cindy5Welkom op onze website. Mijn naam is Cindy Kroef – van Schijndel, samen met Emmy trotse eigenaresse van MeMo. In februari 2009 sprongen wij samen in het diepe. Een hele gave blij makende sprong. MeMo is ontstaan nadat wij een aantal keren samen op reis zijn gegaan waarbij we bleven dromen. Dromen over een eigen onderneming.  MeMo Mensen & Mogelijkheden, een hele mooie naam. Deze geeft precies weer wat ons doel bij MeMo is. Daar ben ik ontzettend trots op!  Ik ben getrouwd met Arthur Kroef en samen hebben we drie heerlijke meiden Maud, Britt & Roos. Na mijn MDGO-vp (verpleging) in 1999 ben ik gaan werken binnen de zorgsector. Al snel kwam ik erachter dat ik graag meer kennis wilde opdoen maar dat ik het werken niet wilde missen. In deeltijd heb ik mijn diploma behaald van Social work – SPH (Sociaal Pedagogisch Hulpverlener) Het leren lag me goed en ik kreeg de kans om verkort een management opleiding in de zorg te gaan volgen. Een hele mooie kans die ik niet wilde laten liggen. Veel ‘geleerd’ maar toegegeven; het echte werken met mensen, daar heb ik het allermeest van geleerd en daar leer en geniet ik nog elke dag van!


anke1

Mijn naam is Anke van den Elzen en ik woon in Gemert. Sinds 2010 ben ik actief betrokken bij MeMo en werk ik veelal in de individuele begeleiding bij mensen thuis. Het begon met een stagejaar vanuit mijn opleiding maatschappelijke zorg, waardoor ik sinds 2011 werkzaam ben bij de zorgkwekerij. Ik werk met name in de vakanties, in de weekenden en geef ambulante ondersteuning. In 2014 heb ik de opleiding afgerond met een mooie terugblik op mijn bijna vier maanden stage ervaring bij Stichting Second Home in Gambia. Van alle ervaring en kennis die ik in Gambia heb opgedaan heb ik voor de rest van mijn leven profijt. In mijn vrije tijd ben ik graag bij mijn vrienden en familie. Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn en een warme sfeer te creëren aan iedereen om me heen. Daarom zet ik me ook met alle plezier in als vrijwilliger bij Stichting Second Home. Ik wil mezelf blijven ontwikkelen, waardoor ik momenteel de opleiding Pedagogiek studeer aan Fontys Hogeschool in Eindhoven. Het werk bij MeMo doe ik met veel enthousiasme en plezier. Het is afwisselend en ik probeer zoveel mogelijk betrokken te zijn bij iedereen. Memo is een fijne plek om te zijn wie je bent!


linvandongenHallo, ik ben Lin van Dongen. Ik ben geboren op 4 februari 1982. In 2002 heb ik mijn SPW diploma afgerond. Ik heb ervaring als onderwijs assistente, binnen de GGZ. In de 9 jaren dat ik in Duitsland heb gewoond heb ik ervaring opgedaan binnen de gehandicaptenzorg. In Nederland hebben we beroepsmatig meer mogelijkheden en uitdagingen vandaar dat ik met mijn vriend en onze 2 kinderen weer terug ben gekomen. We wonen in Gemert, waar ik ben opgegroeid. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten, met mijn handen in het zand en ik maak graag dingen van hout. Het bakken van lekkere dingen en reizen behoren tot mijn hobby’s. Ik ben positief ingesteld, je hoort me niet vaak zeggen, dat gaat niet. Voor veel dingen is een oplossing. Sinds juli 2011 ben ik voor zo’n 16 uur per week werkzaam bij MeMo. Ik vind het super dat ik iedereen bij MeMo mag ondersteunen. Wat het zo bijzonder maakt bij MeMo zijn de verschillende doelgroepen bij elkaar. Mijn conclusie; samen zijn we sterk.


voor Memo

Mijn naam is Petra van Mil en ik woon samen met mijn vriend en onze 2 kinderen in Gemert. Tijdens mijn opleiding Agogisch Werk heb ik stage gelopen bij moeilijk opvoedbare jongeren en binnen de psychiatrie bij matig begaafde psychiatrische patiënten. Na het behalen van mijn diploma heb ik veel werkervaring op mogen doen binnen de verstandelijk gehandicaptenzorg. Ik heb gewerkt bij autistische jongeren, mensen met een matige verstandelijke beperking maar ook heb ik gewerkt in een woonvorm waar meer zorg nodig is. Ik ben er 2 jaar tussenuit geweest om meer ervaring op te doen in de zorg en heb ik gewerkt op een psychogeriatrische afdeling, verpleegafdeling en een revalidatie afdeling. Vanaf 1 december 2014 ben ik, voor 22 uur per week, werkzaam bij Memo. Net als de visie van Memo kijk ik ook graag naar mogelijkheden. Mijn andere kwaliteiten zijn creatief denken en rust bewaken. Ik geniet ervan om bij mensen een lach op het gezicht te zien, te genieten van de kleine dingen om ons heen. Verder ben ik graag thuis en vind ik het gezellig om met een bakje koffie bij te kletsen met vriendinnen.


IMG_4958 (2)

Hallo, Mijn naam is Maartje van den Brand en ik kom uit Zeeland. In juli 2017 mijn diploma voor de opleiding Sociaal Pedagogisch Hulpverlener behaald. Ik heb deze opleiding gevolgd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. In deze opleiding wordt er veel waarde gehecht aan het inzetten van creatieve hulpmiddelen in de hulpverlening om het beste uit de ander te halen. Denk o.a. aan sport en spel, muziek, drama en beeldend vormgeven. In het tweede leerjaar van deze opleiding  heb ik stage gelopen bij MeMo en sindsdien ben ik niet meer weg gegaan! MeMo is een plek vol gezelligheid waar veel verschillende mensen en mogelijkheden samenkomen. Iedereen wordt hier in zijn kracht gezet wat ik erg mooi vindt! Voordat ik SPH ging doen heb ik de opleiding pedagogisch medewerker niveau 4 afgerond, deze opleiding was geheel gericht op kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar.

Ik vindt het leuk om creatief bezig te zijn en onderneem graag activiteiten met vrienden en familie.

Hoi, ik ben Emmy Jonkers en woonachtig in Zijtaart. In 2014 ben ik gestart met de opleiding Pedagogiek aan Fontys Hogescholen in Eindhoven. Tijdens mijn derde leerjaar heb ik een halfjaar stage gelopen bij MeMo en kwam ik er al vrij snel achter dat ik hier heel erg op mijn plek ben. Gelukkig kreeg ik van Cindy en Emmy de kans om als oproepkracht te blijven werken en daar hoefde ik dan ook niet lang over na te denken. Ik zal met name werken binnen de individuele begeleiding thuis en met de schoolvakanties. Ik ben erg optimistisch en geniet enorm van de openheid, spontaniteit en gezelligheid bij MeMo. Ik vind het een leuke uitdaging om te blijven zoeken naar mogelijkheden en op die manier proberen we er samen voor iedereen elke dag weer iets leuks van te maken.  Dat is mooi, héél mooi. In mijn vrije tijd geef ik les aan een groepje majorettes, dans ik bij Dansgroep Return, ben ik lid van de EHBO vereniging, werk ik bij de Jumbo, fitness ik graag in de sportschool en geniet ik van alle lieve mensen om mij heen.

 


Mijn naam is Peggy Manders-Graat en ik woon samen met mijn man en onze 2 kinderen in Venhorst. Sinds 1991 ben ik werkzaam bij ORO. Ik heb door de jaren heen met diverse doelgroepen gewerkt zoals een arbeidsmatige, creatieve, sfeer- en belevingsgerichte groep. In 2013 ben ik binnen ORO een tijd actief betrokken geweest bij het opstarten van een winkeltje binnen Ruijschenbergh te Gemert. Daar heb ik mijn netwerk ingezet, zodat een aantal cliënten dienstverlenende taken binnen Ruijschenbergh toebedeeld kregen. De laatste jaren begeleid ik een wasserijgroep. Hier werk ik nog steeds met veel enthousiasme. Ik leer nog elke dag en elke dag is anders, dit maakt het werk zo leuk en afwisselend. De positieve benaderingswijze van MEMO spreekt mij erg aan. Zij denken ook in mogelijkheden en zien kansen liggen en dit ligt in het verlengde van mijn werkwijze en ambities. Ook hangt er een hele prettige en gemoedelijke sfeer, ’t voelt als thuis komen! Als iedereen met een glimlach en een tevreden gevoel naar huis gaat, dan is mijn dag geslaagd!