Dagbesteding Memo

Mensen en Mogelijkheden

Wie is Memo?

Emmy van den Broek - Tielemans en
Cindy Kroef – van Schijndel

Memo

Voor alle mensen met een ondersteuningsvraag

Samenwerking

Onze naam zegt het al; MeMo Mensen & Mogelijkheden. Een doel van MeMo is om mensen en hun mogelijkheden te verbinden. Daarnaast werken we samen met de mensen in het netwerk van jou. Dit kunnen andere gezinsleden zijn, je partner, je familie, mantelzorgers, artsen, leraren, ambtenaren en andere betrokkenen.

MeMo is een keten partner: wat wij niet kunnen, doen we samen met anderen met als doel, professionele begeleiding (ondersteuning) daar waar noodzakelijk. MeMo neemt een sturende rol in naar de contacten met alle betrokken partijen.

MeMo werkt samen met Samenwerkende zorgboeren zuid. Oftewel SZZ.

Daarnaast hebben wij een erg leuke en leerzame samenwerking met Natuurcentrum de Perekker in Boekel, basisschool de Uilenspiegel, Koeienboer Hanenberg. Maar ook met de ZLTO en met Kringloop in Boekel. In Gemert werken we samen met VVG (Voetbal Vereniging Gemert) en kindcentrum ‘de Samenstroom’ van Stichting GOO.

MeMo is aangesloten bij:

 

 

 

Denk jij dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen, neem dan contact met ons op.

 

logoMeMo is betrokken bij Stichting Second Home.

Stichting Second Home heeft als doel het realiseren en in stand houden van een woonvoorziening voor kinderen met een verstandelijke beperking of leerachterstand in The Gambia, zodat zij naar school kunnen. Second Home streeft naar blijvende verbeteringen in het leven van deze kansarme kinderen. Die doen zij door de kinderen, hun familie en de gemeenschap waarin zij leven in staat te stellen hun mogelijkheden te vergroten om volledig in de samenleving te participeren. Wil je meer weten over Stichting second home kijk dan ook eens op de website of klik hier

 

Emmy en Cindy hebben een Masterclass voor kleine zorgorganisaties gevolgd bij In Voor Zorg. in voor zorg logo  Deze masterclass is ons aangeboden door het Ministerie van Volksgezondheid. Voor meer informatie klik hier.