Case management

Op het moment dat er binnen je eigen leven of binnen het leven van je partner, gezinslid iets veranderd door ziekte of problemen kan het zijn dat het je niet lukt om alles goed te onderhouden. Je kunt te maken krijgen met allelei organisaties en kan het lastig zijn om alles te overzien.

Case management is een traject waarbij MeMo een case manager koppelt aan de ondersteuningsvragen en doelen. Deze vragen kunnen liggen op allerlei levens terreinen. Hierbij kun je denken aan je gezondheid, welzijn, zelfredzaamheid en je participatie in de maatschappij.

MeMo heeft hierbij als case manager de taak om alle vraagstukken die er liggen te bundelen, te overzien en uiteen te zetten. In overleg met jou houd MeMo met alle contacten en partijen contact. Het belangrijkste is dat we samen een relatie aan gaan die gebaseerd wordt op transparantie, wederzijds vertrouwen, veiligheid en eerlijkheid. Op deze manier gaan we er samen voor zorgen dat de neuzen van de verschillende hulpverleners allemaal dezelfde kant op wijzen en bovenal dat er duidelijkheid is in je leven.

Aanmelding
Bent u op zoek naar een case manager? Dan is MeMo wellicht iets voor jou. MeMo heeft een overeenkomst met verschillende gemeentes (via Stichting samenwerkende zorgboeren zuid; SZZ) Je kunt bij MeMo terecht als je een beschikking hebt via de gemeente. of vanuit een ander soort indicatie zoals ZIN (zorg in natura), vanuit een PGB indicatie (persoonsgebonden budget) WLZ (wet langdurige zorg) of een ZZP (zorg zwaarte pakket) Wij werken ook samen met andere organisaties zodat U de keuze hebt om zelf te kiezen de juiste case manager.

Voor meer informatie of als u gebruik wilt maken van onze ondersteuning, maak dan geheel vrijblijvend een afspraak voor een kennismaking en ‘klik’ gesprek.