Dagbesteding Memo

Mensen en Mogelijkheden

Wie is Memo?

Emmy van den Broek - Tielemans en
Cindy Kroef – van Schijndel

Memo

Voor alle mensen met een ondersteuningsvraag

Begeleiding

Bij MeMo hebben we het doel om mensen van allerlei leeftijden en met verschillende ondersteuningsvragen samen te laten zijn. Dit kan met elkaar of naast elkaar. Belangrijk is dat je een activiteit doet die bij je past en die je leuk vindt. Wij bieden professionele ondersteuning waar dat nodig is. We kijken naar de mogelijkheden met behoud van eigen regie en verantwoordelijkheid. Wij zijn er voor alle doelgroepen.

We bieden verschillende vormen van kleinschalige dagbesteding:

  • Zorgboerderij/ zorgkwekerij met een agrarische beleving, in Boekel
  • Dagbesteding met arbeidsmatige activiteiten in Gemert
  • Service-klusteam Boekel
  • Service-klusteam Gemert

Binnen alle vormen van onze kleinschalige dagbesteding werken we met vaste begeleiders, vrijwilligers en stagiaires. Dit zorgt voor structuur, duidelijkheid en continuïteit.

We starten altijd met een kennismakings- oftewel ‘klik’-gesprek. Vervolgens mag je geheel vrijblijvend een dag of dagdeel mee komen proefdraaien. En als je besluit dat je graag bij ons wilt starten, kijken we samen waar de individuele vragen of doelen liggen. Dit zetten we – binnen 6 weken – om in een plan waarbij we er voor zorgen, dat iedereen gehoord wordt. We kijken ‘in de poppetjes van je ogen’ en nemen je serieus. Jaarlijks, of vaker als dat nodig is, wordt een evaluatieverslag opgesteld en wordt het plan aangepast.

Misschien zit je met allerlei vragen? Kijk eens of jouw vraag hier tussen staat: klik hier.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je eens komen kijken?

Je kunt direct bellen of mailen om een afspraak te maken met Cindy of Emmy: 0492-326546