Dagbesteding Memo

Mensen en Mogelijkheden

Wie is Memo?

Emmy van den Broek - Tielemans en
Cindy Kroef – van Schijndel

Memo

Voor alle mensen met een ondersteuningsvraag

Geschreven door Cindy Kroef op . Geplaatst in Nieuws

Beste familie, kennissen en vrijwilliger van MeMo,

Rabobank Clubkas Campagne. Laat uw stem horen en steun onze stichting!

Door uw stem kan dagbesteding MeMo (Mensen en Mogelijkheden) in Boekel haar doel realiseren, om voor haar cliënten een Fun/2go duo-fiets aan te kopen. Want wij doen mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. Dit project van Rabobank Uden Veghel biedt kansen voor de cliënten, zodat ze er samen  met hun begeleiders op uit kunnen trekken. En het mooie is: de leden van Rabobank Uden Veghel bepalen hoe het beschikbaar gestelde budget wordt verdeeld in onze regio!

Oproep aan alle leden van Rabobank Uden Veghel

Het is voor MeMo Boekel belangrijk om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor de fel begeerte duo-fiets. Het zou fantastisch zijn als u en uw familie en vrienden een bijdrage willen leveren aan het verwezenlijken van onze ambitie, door uw stem te geven tijdens de Rabobank Clubkas Campagne.

Uw stem is geld waard!

Leden van Rabobank Uden Veghel mogen van dinsdag 1 november tot en met zondag 13 november 2016 vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Iedere stem is geld waard! Dus hoe meer stemmen er op ons uitgebracht worden, hoe hoger de extra inkomsten zijn. Kijk voor meer informatie op www.rabobank.nl/udenveghel.

Hartelijk dank,

Werkgroep burgerinitiatief  “Campagne duo-fiets MeMo”  Boekel